Tjenester

Vores tjenester

Reno Team har bred erfaring inden for renovering af villaer, lejligheder, skoler, indkøbscentre og såvel som kontorer med moderne teknikker for at forbedre det arkitektoniske design og spare tid og udgifter. 

Reno Team har lydhørt team af professionel tømrer, murere og maler, som alle er dygtige. Fra projektundersøgelser til byggeprocesser som fundamenter, materialeanlæg, konstruktion af nyttesystemer, murværker, gulve, vægpuds og maling og andre trin, der får alle byggeprojekter til at gå glat med resultat af retfærdighed, kvalitet og til rimelig pris. 

Omhyggelig planlægning
Færdiggørelse til tiden
Perfekt udførelse
Overkommelige priser

Vores specialisering

Som specialist i renoveringstjeneste arbejder vi med 3D-design, tømrer, murer, malerentreprenører og slutbrugere på tværs af et spektrum af markedssektorer inom renovering.

Udforsk vores udvalg af specialbyggetjenester nedenfor, og vær med til vores uendelige søgen for at gøre dine visioner til virkelighed.

Tømrer

Vores tømrer har en bred erfaring af at bygge alt fra nyudvikling til renovering af det eksisterende design til dine behov.

Exterior Design

Vi designer og konstruerer udendørs carports, åben / lukket terrasse.

Murer

Vores murer er uddannede med mange års arbejdserfaring. Vi er specialiserede i renovering af badeværelse, mikrocement

3D design

Vores ekspertteam med 3D-design kunne hjælpe dig med at designe hele ombygninger.

Møbeldesign

Vi kan designe indendørs og udendørs møbler afhængigt af dine behov. Designet og målt til at gøre dine visioner sande.

Maler

Du befæller, vi maler. Vores malere har uddannelse og arbejdserfaring, som kan tage dig tilbage i tiden eller føle fremtiden i dit daglige miljø.

Vi leverer den bedste service i branche

Vi er blot et klik væk fra at hjælpe dig med at tage en god beslutning.